La alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, va reafirmar el compromís de l'Ajuntament amb la igualtat de gènere

L'alcaldessa destaca la lluita contra la violència cap a les dones durant la constitució del Consell Municipal d'Igualtat

General 14 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4726

Carrasco va ressaltar la importància d'aquest òrgan com un nou instrument per promoure la participació ciutadana en tots els àmbits. Va assenyalar que la ciutat inverteix prop de 6 milions d'euros en polítiques d'igualtat, amb un impacte directe significatiu en diferents àrees de gestió.

Va subratllar la importància de promoure la conciliació familiar i va anunciar una sèrie d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona el 8 de març. Va enfatitzar la necessitat d'abordar la igualtat des de tots els àmbits i va expressar el seu agraïment al Consell Municipal d'Igualtat per la seva tasca.

El compromís de l'Ajuntament de Castelló amb la igualtat de gènere i la lluita contra la violència cap a les dones es reflecteix en la creació del Consell Municipal d'Igualtat i en les diverses polítiques i accions implementades. L'alcaldessa Begoña Carrasco va reafirmar la importància de continuar treballant de manera conjunta i coordinada per promoure una cultura d'igualtat en tots els àmbits de la societat castellonenca.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers