Castelló s'ha convertit en la primera capital de província d'Espanya a unir-se a la Xarxa Europea de Municipis Family-Friendly

Això ha estat un pas significatiu cap al reforçament de les polítiques familiars

Política 14 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4728

Aquest reconeixement, atorgat durant el IV Congrés de Municipis Europeus Familiars a Brussel·les, ressalta el compromís de la ciutat amb el benestar i la qualitat de vida de les famílies. Alberto Vidal, regidor de Família i Infància, va rebre aquest guardó en representació de l'Ajuntament, destacant el treball realitzat per impulsar polítiques favorables per a les famílies en àrees com urbanisme, oci, esports, sanitat i cultura.

La inclusió de Castelló en aquesta xarxa europea, promoguda per la European Large Familian Confederation, reflecteix el reconeixement a les iniciatives implementades per l'ajuntament en els últims mesos. La creació de la regidoria específica de Família i Infància al inici d'aquesta legislatura demostra el compromís continu de la ciutat en aquest àmbit. L'objectiu principal és garantir que les polítiques dirigides a reforçar les famílies siguin efectives i abastin totes les àrees del govern municipal.

El IV Congrés de Municipis Europeus Familiars va proporcionar un espai per a l'intercanvi d'idees i experiències entre representants de 14 països europeus. Temes com la innovació digital per millorar la vida familiar, la creació d'entorns més acollidors i la lluita contra la crisi demogràfica van ser discutits en profunditat. La participació de Castelló en aquest esdeveniment subratlla el seu lideratge en la promoció de polítiques familiars a nivell europeu i el seu compromís amb el benestar dels seus ciutadans.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers