Benicarló ha inaugurat un nou aparcament gratuït amb capacitat per a més de 150 vehicles

Aquest es troba al carrer del Tossal de les Figueres, prop de l'antiga N340

General 19 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4814

La Brigada d'Obres i Serveis es va encarregar de condicionar el solar, realitzant tasques de neteja, desbrossament i nivel·lació del terreny, així com instal·lant il·luminació i senyalització a totes les places.

A més, s'han col·locat dos cartells informatius a l'entrada de l'aparcament, un amb el plànol i el sentit de circulació intern, i un altre recordant la normativa sobre la prohibició que els gossos dipositin excrements a l'àrea, amb multes de fins a 300 euros.

El regidor Fabián Flos va agrair la cessió gratuïta de l'espai per part de l'empresa Edificaciones Vilanova i va destacar altres actuacions recents en l'adequació d'aparcaments a la ciutat. Va assenyalar que seguiran treballant per obtenir cessions gratuïtes de solars, considerant que Benicarló necessita més espais d'aparcament.

Respecte a l'àrea per a mascotes, es va traslladar al costat oest de l'aparcament, prop del bulevard, per evitar molèsties als veïns per sorolls i olors. Aquest projecte no només contribueix a crear àrees d'aparcament, sinó que també revitalitza zones urbanes i millora l'accessibilitat a la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers