Benicarló participa activament en la fira de turisme Navartur a Pamplona

Aquesta es presenta com una destinació turística completa amb atractius com platges, gastronomia, cultura i esdeveniments com les Falles

General 23 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4872

Amb presència a l'estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de Castelló Mediterrani, la ciutat promou la seva oferta turística, especialment la gastronomia local i els seus productes de primera qualitat. A més, aquesta participació busca consolidar la fidelització del públic navarrés, un dels mercats importants per a la ciutat. Amb plans per a assistir a altres fires de turisme durant l'any, Benicarló reafirma el seu compromís amb la promoció turística i la captació de nous visitants.

La participació de Benicarló en la fira de turisme Navartur és una oportunitat clau per promoure els seus atractius turístics, des de les seues platges fins a la seua rica gastronomia i esdeveniments culturals com les Falles.

A més, al consolidar la fidelització del públic navarrés i assistir a altres fires durant l'any, la ciutat demostra el seu compromís continu amb la promoció turística i l'expansió de la seua base de visitants.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers