S'ha produït un incendi a l'habitatge situat al carrer Governador de Castelló

Això va succeir aproximadament a les 8:15 hores, moment en què es va rebre l'alerta al CICU (Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències)

Successos 05 de marzo de 2024 Redacció Redacció
0e43f151-ea6d-49c5-bda9-65bf10cb37a0

Davant la situació d'emergència, el CICU va desplegar una resposta ràpida, mobilitzant una unitat del SAMU (Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència) i una unitat de suport vital bàsic.

Un cop al lloc de l'incident, l'equip mèdic del SAMU es va encarregar de proporcionar atenció a les tres persones afectades per inhalació de fum. Es tracta d'una dona de 46 anys i dos homes de 21 i 51 anys respectivament. Després d'avaluar el seu estat i proporcionar-los l'atenció necessària en el lloc, es va procedir al seu trasllat a l'hospital General de Castelló.

L'acció ràpida dels serveis d'emergència va contribuir a estabilitzar les persones afectades i garantir el seu trasllat oportú a un centre mèdic per rebre el tractament adequat. Les autoritats continuen investigant les causes de l'incendi i brindant suport als afectats i les seves famílies en aquest moment difícil.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers