El Teatre Mónaco d'Onda va ser l'escenari de l'emocionant final de la XI Lliga d'Improvisació Teatral

En aquesta, l'equip 'Improplana' es va coronar com a campió d'aquesta edició

Cultura 16 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5208

Des del 6 de febrer, la Sala La Cassola ha estat testimoni de les batalles d'improvisació entre els quatre equips participants, culminant en una emocionant final on 'Improplana' es va destacar com el guanyador.

A més, l'Ajuntament d'Onda ha anunciat l'emocionant agenda cultural per al segon trimestre del 2024. Durant els mesos d'abril a juny, tant ondins com visitants tindran l'oportunitat de gaudir d'espectacles de primer nivell, que inclouen monòlegs d'Edu Soto i David Cepo, així com actuacions de destacats actors com María Luisa Merlo i Jesús Cisneros, entre d'altres.

Les entrades per a tots aquests esdeveniments estaran properament disponibles a <entrades.onda.es>, i s'informarà sobre les dates de sortida a través dels canals oficials de l'Ajuntament.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers