Begoña Carrasco ha visitat el restaurant pedagògic del CEE Castell Vell

Aquesta visita s'ha realitzat en el marc del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en cuina i restauració

General 22 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5794

Aquesta iniciativa, pionera a la província, promou la igualtat d'oportunitats i la inclusió laboral de persones amb discapacitat. "La inserció laboral de persones amb discapacitat és un desafiament social, i tant les institucions públiques com les empreses hem de comprometre'ns plenament", va afirmar Carrasco. Va destacar la importància de recolzar iniciatives com aquesta, que promouen la igualtat d'oportunitats i milloren la qualitat de vida d'aquestes persones i les seves famílies.

El projecte, iniciat al gener, permet als alumnes del programa de cuina i restauració posar en pràctica els seus coneixements en restaurants i locals d'hostaleria de la ciutat, amb l'objectiu de millorar les seves oportunitats laborals. Carrasco va elogiar la professionalitat dels alumnes i va reconèixer la feina del cos docent, compost per professors tècnics de Formació Professional i mestres pedagogs.

El restaurant pedagògic, obert fins a maig, proporciona als alumnes l'oportunitat de desenvolupar habilitats professionals, reforçar la seva maduresa personal i millorar les seves possibilitats d'ocupació. També fomenta el treball en equip i l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits a les aules.

Carrasco va animar les empreses a contractar aquests alumnes, destacant la seva capacitat de treball i esforç. A més, va recordar que aquest és el vuitè any en què s'ofereix aquesta formació bàsica, i va encoratjar les famílies amb persones amb discapacitat a considerar aquests programes formatius com una opció valuosa.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers