Coneixem què s'estudia al CDT per obtenir un certificat de professionalitat

Televisió de Castelló s'endinsa en dues de les classes

Gastronomía 06 de mayo de 2024 Redacció Redacció
cdt noticia

Una de les línies de formació que ofereix el CDT de Castelló és obtenir un certificat de professionalitat, la qual cosa requereix un estudi presencial més allargat en el temps si ho comparem amb els cursos monogràfics. Aquesta és una formació professional per a l'ocupació certificada com a tal i vàlida a aquest nivell al món laboral.

Aquest tipus de cursos que duren entre tres i nou mesos aproximadament van principalment adreçats a professionals del sector hosteler que estan aturats. Els alumnes acaben sent professionals al sector de l'hostaleria arribant fins i tot a muntar el seu propi negoci.

Durant aquesta formació es toquen totes les branques d'hosteleria i turisme per tal que l'alumne surti al món laboral amb una formació molt pràctica que ho ha preparat. En paraules d'Esther Labaig “és molt gratificant trobar-te amb els qui han estat els teus alumnes” a l'hora d'anar per lleure a algun dels locals hostalers de la nostra província.

Pots veure el reportatge complet a: proximiatv.com

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers