El Patronat de Turisme i el Gremi de Forners han unit esforços per organitzar les I Jornades de la Flor del Lledó a Castelló

En aquestes jornades, 18 fleques participants oferiran ofertes especials fins al 19 de maig

Gastronomía 06 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6001

Aquest esdeveniment té com a objectiu destacar i promoure la gastronomia local, presentant la Flor del Lledó, un dolç artesanal creat pel Gremi de Forners el 2016. Es tracta d'un exquisit fullatge farcit de crema de taronja i llimona confitada, que evoca els aromes de flor d'atzar dels camps cítrics que envolten la basílica de Lledó.

Aquestes jornades formen part d'una sèrie d'esdeveniments gastronòmics planificats per a l'any 2024 en col·laboració amb el Gremi de Forners, amb la finalitat de ressaltar els productes locals i convertir l'oferta culinària rica de Castelló en un atractiu turístic tant per a residents com a visitants.

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha convidat a tots els castellonencs i visitants a descobrir i gaudir d'aquest deliciós producte, que a més rendeix homenatge a la Mare de Déu de Lidón, patrona de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers