L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló serà de nou l'epicentre cultural durant la Nit de l'Art a la capital de La Plana

Aquesta comptarà amb un programa intens, que inclou exposicions, tallers, mercat i un desfilada de moda

Cultura 07 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6005

El centre es prepara per rebre al públic el 10 de maig a partir de les 18:00 hores. Les activitats s'estendran fins al dia següent.

Les exposicions mostraràn els millors treballs dels estudiants al vestíbul i la primera planta del centre, així com una mostra de fotografia a la façana principal i una exhibició titulada 'Dones artistes' al claustre. A més, es presentaran dues instal·lacions, una efímera al jardí del claustre i una altra participativa al vestíbul.

Els tallers es duran a terme al carrer Santo Domingo i inclouran activitats com 'Entre la percepció i l'arquitectura del símbol', '¡IA, IA, OH! Taller d'Intel·ligència Artificial', 'Projectar l'ombra' i un taller de transferència per sublimació.

El centre també busca col·laborar amb entitats de valor social, i aquest any el suport es dirigeix a l'Associació Antián, la recaptació de la qual està destinada a la investigació sobre la teràpia gènica de la mutació del gen ADSL.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers