La cinquena edició del Festival “Grau de Circ” s'endinsa en la programació cultural d'esta Pasqua

Aquesta experiència fusiona cultura i turisme al districte marítim

Cultura 27 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5382

Amb la participació de deu companyies nacionals i internacionals, l'esdeveniment oferirà una àmplia varietat d'espectacles de circ contemporani, que van des del clown fins al trapeci i des dels malabarismes fins a les estructures aèries.

La regidora de Cultura, María España, ha destacat que aquest festival representa la gran aposta de l'àrea de Cultura per a la Setmana Santa, destacant la importància d'oferir una oferta cultural diversa i de qualitat que atragui tant a residents com a visitants. A més, la col·laboració amb el Port de Castelló afegeix un valor afegit a l'esdeveniment en integrar la cultura i el turisme de manera conjunta.

La tinent d'alcalde del Grao, Ester Giner, ha recordat l'enorme èxit que ha tingut el festival en edicions anteriors, subratllant el seu enfocament en espais oberts i espectacles adequats per a tots els públics. Aquest model cultural s'alinia perfectament amb la visió de convertir el Port de Castelló en un punt de referència per a activitats culturals de primer nivell, segons ha destacat el president de l'Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez.

El Grau de Circ no només ofereix entreteniment de alta qualitat, sinó que també contribueix a reforçar la identitat cultural i turística del Grao i del Port de Castelló en el seu conjunt.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers