L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) d'Onda ha tingut un paper fonamental en l'atenció i gestió aquest 2023

Ha oferit 931 consultes durant l'any, segons revela el seu informe d'actuacions

General 31 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5443

La majoria d'aquestes consultes estaven relacionades amb sol·licituds d'informació i reclamacions, destacant problemes amb companyies telefòniques, empreses d'energia, assegurances i entitats bancàries. A més de la seva tasca d'atenció, l'OMIC ha realitzat accions formatives sobre comerç electrònic, especialment dirigides a compres integrades en videojocs, destinades a estudiants de 5é i 6é de primària, així com de 1r i 2n d'ESO en diversos centres escolars locals.

María Baila, regidora de Comerç, va destacar la confiança dipositada pels ondins en aquest servei municipal per exercir els seus drets com a consumidors. L'atenció presencial es realitza en horaris específics durant la setmana. L'OMIC empra la mediació com a tècnica de resolució de conflictes, enviant comunicacions a les empreses implicades per informar sobre els problemes plantejats pels consumidors.

Si no s'arriba a un acord, s'ofereix informació sobre altres vies de resolució del conflicte, com les Administracions competents de Consum, Juntes Arbitrals o Jutjats i Tribunals de Justícia.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers