María España destaca l'èxit de la cinquena edició del festival "Grau de Circ", malgrat les condicions climàtiques adverses que van marcar el cap de setmana a Castelló

Tot i la pluja, més de 2.800 espectadors van gaudir de set emocionants espectacles

Cultura 01 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5462

Aquests inclouen actuacions de clown, trapezi i malabarismes a les places Panderola i Sète, així com al Casal Jove, que va actuar com a escenari d'emergència. La col·laboració entre l'Ajuntament i l'Autoritat Portuària ha estat fonamental per dur a terme aquesta exitosa iniciativa cultural, que ha convertit el Grao en un escenari vibrant i acollidor per acollir el festival.

María España elogia la resposta del públic, que va desafiar el mal temps per gaudir dels espectacles, demostrant l'apreci i l'entusiasme per la cultura a Castelló. La programació, coordinada per les companyies castellonenques Troupe Malabó i Xa! Teatro, va oferir accés gratuït a tots els espectacles.

Des de la inauguració amb l'espectacle "Infinit" de la companyia Seón, fins al tancament a càrrec de Truca Circus amb el seu muntatge espectacular "Sopla!", el Grau de Circ 2024 va oferir moments inoblidables de diversió i entreteniment per a tota la família.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers