El reconegut Mago Yunke ha tornat a deslumbrar en les seues funcions de Setmana Santa a Peníscola

aconseguint penjar el cartell de "COMPLET" en nou ocasions consecutives

Cultura 09 de abril de 2024 Redacció Redacció
bd6b8b3e-edfe-4319-9dcf-097802e718d9

Els espectadors que han assistit als seus espectacles a la Ciutat al Mar han sigut testimonis d'un espectacle de màgia sense igual. Amb el seu impressionant talent, Yunke desafia les lleis de la física i la imaginació, deixant el públic atònit i amb ganes de més.Des de l'obertura de les cortines al Magic Museum de Peníscola, els assistents són transportats a un món de sorpresa i misteri. Amb una trajectòria impressionant i un estil únic que combina il·lusionisme, màgia de prop i efectes visuals d'avantguarda, el Mago Yunke ha captivat a audiències de totes les edats i orígens.

"És un honor i un privilegi tenir l'oportunitat de presentar novament el meu espectacle ací, a Peñíscola, en el meu propi Museu alhora que Cafè-Teatre", va comentar el Mago Yunke. "La Setmana Santa és un moment de celebració i reflexió, i em sento beneït de poder compartir la meua passió per la màgia amb tots aquells que assisteixen a les meues funcions".

Les actuacions del Mago Yunke a Peníscola estan rebent elogis unànimes dels espectadors, elevant l'estàndard de la màgia espanyola en l'escenari mundial. Amb cada truc meticulosament executat i cada il·lusió sorprenent, el Mago Yunke continua demostrant per què és un dels mags més destacats i respectats a nivell internacional.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers