Plan per a passar un dia amb encant a Castelló de la Plana

Comença el teu dia amb un deliciós esmorzar a Castelló

Cultura 16 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5804

Matí: Exploració Cultural

1. Esmorzar al Mercat Central: Comença el teu dia amb un deliciós esmorzar al Mercat Central de Castelló. Prova algunes de les especialitats locals, com les empanadilles de moniato o els bunyols de carbassa, acompanyats d'un cafè o un suc de taronja recent exprimit.

2. Visita a la Concatedral de Santa Maria: Després de l'esmorzar, dirigeix-te a la Concatedral de Santa Maria, un dels monuments més emblemàtics de la ciutat. Admira la seua impressionant façana gòtica i explora l'interior, on trobaràs obres d'art religiós i bells retaules.

3. Passeig pel Parc Ribalta: Per a gaudir d'una mica de naturalesa en ple cor de la ciutat, fes un passeig pel Parc Ribalta. Gaudeix dels seus amplis espais verds, els seus estanys i els seus bells jardins, ideals per a relaxar-se i desconnectar del bullici urbà.

Vesprada: Art i Gastronomia

1. Visita al Museu de Belles Arts: Per la vesprada, visita el Museu de Belles Arts de Castelló per a gaudir d'una selecció d'obres d'artistes locals i nacionals. Contempla pintures, escultures i altres expressions artístiques que reflecteixen la riquesa cultural de la regió.

2. Dinar en un Restaurant Local:
Per al dinar, prova la deliciosa gastronomia local en un dels restaurants de la ciutat. Gaudeix de plats típics com la paella valenciana, l'arròs negre o la fideuà, acompanyats d'un vi de la regió.

Nit: Entreteniment i Oci

1. Passeig per la Plaça Major: Per la nit, fes un passeig per la Plaça Major de Castelló, el cor històric i social de la ciutat. Gaudeix de l'ambient animat i admira els edificis històrics que l'envolten, com l'Ajuntament i la Llotja del Cànem.

2. Sopar en un Restaurant amb Encant:
Acaba el teu dia amb un sopar en un dels encantadors restaurants de la ciutat. Gaudeix d'un àpat tranquil i saborós en un ambient acollidor, i prova alguns dels postres típics de la regió, com el flaó o la coca de llanda.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers