Castelló celebra el Dia Mundial de la salut el 27 d'abril amb una fira d'activitats

L'encontre tindrà lloc en Hort dels Corders i estarà oberta de 10 a 14 hores

Sanitat 25 de abril de 2024 Redacció Redacció
9acad673-32a8-4911-aeac-966bbbfbee4e

La Xarxa Sanitària Solidària de Castelló, formada per més de 20 entitats del sector sanitari i social de la província, ha organitzat el pròxim 27 d'abril en la Plaça Hort dels Corders  una fira amb motiu del Dia Mundial de la Salut, conmemorat a nivell mundial cada 7 d'abril.

El passat dilluns, la regidora de benestar social, Maica Hurtado, junt amb la delegada de Medicosmundi, Victoria falcó, van donar a conéixer l'ampli programa d'activitats que es duran a terme. Entre elles, destaca el projecte "Hospital de Ositos" per part de l'Associació d'Estudiants  de salut de Castelló, amb l'objectiu de que els més menuts es familiaritzen amb els metges i els centres sanitaris.


Així, Falcó ha ressaltat que es pretén que siga un espai per a conéixer el treball que realitzen decenes d'entitats que col.laboren en el projecte, especialment el Centre de Psicologia, la Universitat Jaume I i les ONG's.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers