El Ayuntamiento de Onda ha impulsat la formació intersectorial en conductes addictives com a part del cicle Onda Inspira

Això demostra el seu compromís amb la salut mental i el benestar dels ciudadans

General 28 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5894

En el taller inaugural, el regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha destacat la importància d'aquestes iniciatives per promoure la prevenció i el suport en moments difícils.

Les jornades van abordar els "Fonaments clínics de la Patologia Dual i abordatge integral", amb la participació de la Dra. Luz Angela Rojas Bernal, especialista en Addiccions i Patologia Dual, i José Luis Linares, psicòleg de l'Associació Riu Sec d'Onda, els quals van oferir eines d'intervenció i recursos locals per als assistents.

A més, com a part del compromís municipal amb la salut mental, el 24 de maig se celebraran les ‘II Jornades de prevenció de la conducta suïcida’, dirigides a professionals de l'àmbit sanitari, seguretat i ciutadans interessats en ampliar els seus coneixements.

Aquestes jornades dins del cicle ‘Onda Inspira’ estan dissenyades per a aquells que treballen en primera línia, com professionals de l'equip d'atenció primària municipal, policia local, guàrdia civil o personal dels centres sanitaris de la localitat.

El cicle de conferències ‘Onda Inspira’ busca promoure la salut mental i el benestar emocional entre els ondenses, amb ponents com el Mago More, Fernando Pena i Sergio Pla, oferint xerrades inspiradores sobre creixement personal, intel·ligència emocional i actituds positives. Les entrades per a les xerrades estaran disponibles de forma gratuïta.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers