Jordi Montraveta es va coronar com a tetracampeó de l'Infinitri 113 Triathlon Peníscola

Mentre, Zoe Leurs de Bèlgica es va endur la victòria en la categoria femenina

Esports 28 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5904

Juntament amb ells en el podi van estar Julen Lopetegui, Joan Reixach, Carolina Fernández i Eider Bereziartua. La dotzena edició de l'Infinitri 113 Triathlon Peníscola es va dur a terme el diumenge 28 d'abril, repartint 10.000€ en premis i punts per al rànquing nacional de mitja distància i el rànquing mundial de la PTO. En la categoria masculina, Joan Reixach va liderar la natació, seguit de prop per Antonie Muller, però Montraveta i Lopetegui van reduir distàncies en el segment ciclista. Montraveta finalment es va imposar amb un temps rècord de 3:43:58.

En la categoria femenina, Aitana Abalos va liderar la natació, però Leurs va dominar el segment ciclista i es va endur la victòria amb un temps de 4:36:44.

L'esdeveniment va atreure més de 1000 participants, convertint-se en el tercer Half amb més participació a Espanya. Infinitri 113 destaca per la seva singularitat, amb una natació al voltant del castell, ciclisme en un recorregut únic i una cursa a peu per cales verge. A més, l'esdeveniment genera un important impacte turístic a Peníscola i la regió, atreient participants de diferents parts del món.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers