La Diputació Provincial de Castelló ha destacat l'extraordinari èxit de La Volta Femenina

Aquesta ha expressat el seu suport a aquesta destacada cursa pel seu paper en la promoció de la província

Esports 30 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5925

El diputat d'Esports, Iván Sánchez, ha participat en l'entrega de premis de la segona etapa de la competició, celebrada a Moncofa, on ha destacat l'esforç i la valentia demostrats per les ciclistes en els exigents 118,3 quilòmetres del recorregut.

Sánchez ha subratllat la importància d'esdeveniments esportius d'aquest calibre per a la promoció turística i l'impuls econòmic de la regió. Ha destacat que La Volta Femenina no només atreu turisme esportiu, sinó que també contribueix a diversificar l'activitat turística al llarg de l'any, beneficiant els 135 municipis de la província.

La següent etapa de la competició, que parteix des de Lucena amb destinació a Terol, recorrerà terrenys espectaculars propis de Castelló, mostrant la bellesa natural del territori a les participants i espectadors. El recorregut de 130,2 quilòmetres oferirà una experiència única en la Volta Femenina a Espanya i ressaltarà l'espectacularitat del paisatge castellonenc. Per a Sánchez, aquesta cursa no només promou l'esport, sinó que també ofereix una oportunitat emocionant per ressaltar la bellesa natural de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers