El govern municipal ha aprovat el primer conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Càtedra d'Activitat Física i Oncologia

Aquest conveni ha estat amb la 'Fundació José Soriano Ramos' de la Universitat Jaume I, per un import de 20.000 euros

Economía 05 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5987

Aquest conveni té com a objectiu avançar en la investigació de tractaments contra el càncer i fomentar el desenvolupament de programes d'exercici físic oncològic per millorar la qualitat de vida dels pacients.

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, ha destacat la importància d'aquest conveni per seguir donant suport a la investigació i el desenvolupament de programes d'exercici físic que beneficien els pacients amb càncer. A més, ha ressaltat l'orgull de comptar amb una Càtedra a la Universitat dedicada a la investigació en l'àmbit de la salut i la pràctica de l'exercici físic.

La Càtedra d'Activitat Física i Oncologia, creada al novembre de 2021, té com a objectiu promoure activitats de recerca, formació i difusió de coneixements relacionats amb els beneficis de l'activitat física en pacients oncològics, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida i benestar.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers