L'encontre entre l'Amics Castelló i el Leyma Coruña va ser un xoc crucial en la lluita per la permanència a la categoria

Des de l'inici, tots dos equips van mostrar determinació, però va ser el Leyma Coruña qui va aconseguir imposar el seu joc durant gran part del partit

Esports 06 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5995

Malgrat els esforços de l'Amics Castelló per mantenir-se en la contesa, el Leyma Coruña va aconseguir una avantatge considerable, especialment durant el segon quart, on un parcial decisiu va ampliar la bretxa en el marcador.

Encara que l'Amics Castelló va intentar reduir la diferència en els quarts posteriors, el Leyma Coruña va mantenir el seu domini, aprofitant el talent de jugadors com Petersen, Barrueta i Huskic per mantenir a ratlla els seus rivals. Malgrat alguns destellos d'esperança per part de l'Amics Castelló, amb un breu moment de reacció durant l'últim quart, el Leyma Coruña es va mantenir ferm i va assegurar la victòria amb un marcador final de 95-82.

Amb aquesta derrota, l'Amics Castelló s'enfronta ara a una situació crítica, ja que la seva permanència a la LEB Oro depèn del proper partit a casa. Aquest encontre serà crucial, ja que l'Amics Castelló buscarà desesperadament una victòria que li asseguri un altre any a la categoria.