Durant les festes de la Magdalena a Castelló, la Guàrdia Civil ha dut a terme un exhaustiu control d'articles pirotècnics

Això ha resultat en l'aprehensió de més de 40.500 artificis

Successos 12 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5145

Aquest operatiu s'ha centrat especialment en els espectacles pirotècnics de gran envergadura, com les mascletades i els castells de focs artificials.

A més, s'han registrat dotze denúncies contra establiments no autoritzats per a la venda de pirotècnia i venedors ambulants que comercialitzaven aquests productes il·legalment. També s'ha destacat la incautació d'armes d'airsoft que s'estaven venent com a joguines, la qual cosa constitueix una violació de les normatives de seguretat.

És important recordar que, segons la normativa vigent, la venda i subministrament d'articles pirotècnics catalogats només està autoritzada per a persones físiques o jurídiques que comptin amb establiments autoritzats per les autoritats pertinents. La Guàrdia Civil subratlla la importància de complir amb aquestes regulacions per garantir la seguretat pública durant els esdeveniments festius i prevenir accidents relacionats amb l'ús indegut de pirotècnia.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers