Marta Barrachina està liderant una iniciativa per promoure Castelló com a un destí cinematogràfic atractiu

La col·laboració amb professionals del sector i la facilitació de recursos són aspectes clau d'aquesta estratègia

Cultura 19 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5229

La Diputació actua com a enllaç entre directors, productores i agents de localització, facilitant la selecció de localitzacions i agilitzant tràmits administratius per a la filmació de projectes cinematogràfics.

Un exemple recent d'aquesta col·laboració és el treball conjunt amb l'agència internacional de localitzacions per a pel·lícules i publicitat, FilmWorkSpain, en la selecció d'escenaris a Soneja i Sot de Ferrer. A més, s'està facilitant la producció de pel·lícules com 'Nena', dirigida per Gabriel Ochoa, i 'L’Aguait', dirigida per Marc Ortiz, totes dues filmades en diversos municipis de Castelló. Aquest suport busca no només potenciar la indústria cinematogràfica local, sinó també generar un impacte econòmic positiu a la província, a través de la inversió directa a la regió i la promoció dels seus atractius naturals i culturals.

La presidenta destaca la importància de compartir la riquesa paisatgística i cultural de Castelló a través del cinema, recordant moments històrics en què la província ha estat triada com a escenari per a produccions cinematogràfiques destacades. La col·laboració amb el sector cinematogràfic s'estén a diferents tipus de projectes, des de pel·lícules i sèries fins a spots publicitaris i campanyes promocionals.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers