La VII Mostra Audiovisual Vila d’Onda 'En Xicotet' s'apropa i promet ser un cap de setmana ple de cinema i cultura a Onda

Del 20 al 21 d'abril, la Sala La Cassola serà el punt de trobada per als amants del setè art a la localitat

Cultura 10 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5608

El regidor de Cultura, Daniel Álvaro, va destacar la importància d'aquest esdeveniment com a reconeixement a l'esforç i talent del sector audiovisual ondense. La mostra comptarà amb una selecció diversa de curts que reflecteixen el talent dels cineastes locals. Des de drames commovedors fins a comèdies hilarants, hi haurà alguna cosa per a tots els gustos. Entre els curts seleccionats es troben "Jerusalén" de María Velázquez, "Becarias" de Núria Poveda, Marina Cortón i Marina Donderis, "Pisanka" de Jorge Yúdice, "Periquitos" de Álex Rey, "Pequeño" de Meka Rivera i Álvaro G. Company, i "Ocho pasos" de Alexandra Croitoriu.

El diumenge 21 d'abril, hi haurà una altra sessió de projeccions amb curts com "Cromaescope: The day of the outrageous visitor" de Álvaro Beltran, "Intercanvi" de Alberto Evangelio, "Hàbitat" de Elena Escura, "Cava" de Alejandro López, i "Estic bé, mama" de Josema Palenzuela.

A més de les projeccions, es durà a terme la cerimònia de lliurament de premis, on un jurat compost per destacades personalitats del món del cinema avaluarà les obres presentades i atorgarà premis en diverses categories. Aquesta cerimònia no només reconeix el talent i la creativitat audiovisual, sinó que també estimula futurs projectes cinematogràfics.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers