El Día de la Salut a Castelló s'ha celebrat amb gran entusiasme

Aquest ha començat amb una Fira de la Salut a Huerto Sogueros, on la regidora de Benestar Social, Maica Hurtado, va pronunciar el manifest inaugural

Sanitat 27 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5891

La fira va comptar amb una varietat d'estands informatius sobre temes com la vida cardiosaludable, la salut sexual i la salut mental, entre d'altres, proporcionant informació i promocionant hàbits saludables entre els assistents.

Durant tota la matinada, hi va haver activitats d'animació infantil i exercicis físics per a totes les edats, proporcionant un ambient dinàmic i educatiu. La regidora va destacar la importància de reconèixer la feina dels professionals sanitaris i les entitats que formen part de la Xarxa Sanitària Solidària de Castelló, incloent-hi el Col·legi de Psicologia, la Universitat Jaume I i diverses ONG en cooperació internacional.

Paral·lelament, es van dur a terme jornades de formació al Menador Espai Cultural, amb la participació de representants de l'Observatori Psicosocial de Recursos en Situacions de Desastre (OPSIDE-UJI-MGR), la Unitat de Salut Laboral MSF-Espanya, Psicòlegs Sense Fronteres, voluntaris de Creu Roja en cooperació internacional, l'ONGD Pankara i un metge cooperant internacional, entre d'altres.

La celebració va culminar amb actuacions musicals a càrrec de Johnny Wivels Band i TEARock, seguides de la lectura d'un manifest per la salut, ressaltant la importància de mantenir un estil de vida saludable i el suport a iniciatives que promoguin el benestar de la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers