El nou Hospital General de Castelló representarà un avenç significatiu en la infraestructura sanitària de la província

Això marcarà un avenç significatiu en la qualitat i accessibilitat dels serveis mèdics per a la comunitat

Sanitat 01 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5931

Amb els seus 31 quiròfans, 26 sales d'intervencionisme i 765 habitacions individuals, l'hospital oferirà una capacitat ampliada per atendre a un major nombre de pacients i proporcionar una atenció més personalitzada.

A més de l'ampliació de la seva capacitat, el pla funcional de l'hospital incorpora innovacions en diverses àrees especialitzades, com la neurotraumatologia i la salut de la dona. Aquestes incorporacions reflecteixen un enfocament integral cap a la salut, abordant les necessitats mèdiques específiques de diferents grups de pacients.

Amb una inversió prevista de 507 milions d'euros, aquest projecte demostra el compromís de la Conselleria de Sanitat amb la millora contínua de l'atenció mèdica a la regió. S'espera que el nou hospital no només serveixi com un centre d'atenció mèdica de primera línia, sinó també com un centre de recerca sanitària, impulsant l'avanç científic i mèdic en benefici de tota la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers