La Guàrdia Civil d'Almassora ha detingut a dues persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força

Això ha ocorregut després de ser sorpreses amb una televisió sostreta

Successos 30 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5928

Els fets van ocórrer la matinada del passat 29 d'abril, quan els agents, en el marc dels serveis de prevenció i protecció de la seguretat, van observar dues persones caminant a altes hores de la matinada pel carrer Barcelona amb el carrer Batalla de Lepanto a Almassora, carregant entre tots dos una televisió, un comandament a distància i un cable d'antena.

Al sospitar de la procedència il·lícita de l'aparell electrònic, els agents van investigar i van localitzar un local amb la porta forçada, on van trobar restes d'un suport de televisió que coincidia amb l'objecte sostret. Com a resultat, es va procedir a la detenció d'un home i una dona de 33 i 49 anys respectivament, als quals se'ls atribueix un delicte de robatori amb força. La televisió robada ha estat retornada al seu legítim propietari.

La Guàrdia Civil d'Almassora ha remès les diligències instruïdes als Jutjats de Guàrdia de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers