El Ajuntament d'Onda ha anunciat la convocatòria per a ajudar a les famílies en situació d'emergència o pobresa energètica

Aquestes disposaran d'un total de 135.000 euros durant l'any 2024

Economía 11 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4679

Aquestes ajudes es distribueixen en tres línies específiques: pobresa energètica, ajuts d'emergència i altres ajudes destinades a solucionar situacions urgents o específiques. Els beneficiaris que compleixin els requisits establerts podran sol·licitar aquestes ajudes al llarg de tot l'any.

El regidor de Serveis Socials, Qualitat de Vida i Famílies, Óscar Valero, ha destacat el compromís del govern municipal amb el benestar de tots els veïns, assegurant que sempre s'ofereixrà suport a aquells que ho necessitin. Aquestes ajudes són fonamentals per proporcionar un raig d'esperança a les famílies que passen per dificultats i manquen de recursos per fer front a les seves necessitats bàsiques.

A més d'aquestes ajudes generals, l'Ajuntament també renovarà els programes de suport destinats a famílies amb membres diagnosticats de celiaquia i a famílies monoparentals. Aquests programes busquen oferir suport econòmic i accés a tractaments mèdics específics per a persones celíaques, així com brindar estabilitat i benestar addicional a les famílies monoparentals.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers