L'ajuntament de Benicarló ha iniciat el procés de licitació del servei d'abalisament de les platges del municipi

Aquest servei té com a objectiu senyalitzar les diferents zones de platges per millorar la seguretat dels usuaris

Economía 20 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5259

La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha destacat la importància d'aquesta actuació per garantir el bon ús de les platges, especialment davant de la gran afluència de banyistes i l'increment de les activitats nàutiques. Amb un bon sistema d'abalisament, es protegeix la seguretat dels usuaris i es contribueix a prevenir accidents, organitzant l'espai de manera més eficient.

La nova licitació del servei incorpora un canal nàutic per a embarcacions d'oci sense motor, ubicat al límit de la platja de la Caracola amb la platja de Peníscola. Aquest canal s'afegeix als tres canals nàutics de socorrisme i al canal de natació ja existents des de la platja del Morrongo fins a la Caracola.

L'import de la licitació és de 43.767,58 euros per una durada de dos anys, i el termini de presentació d'ofertes finalitza l'1 d'abril a les 23:59 hores.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers