María José Pérez Magdalena, recentment investida com a presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Assumeix el seu nou càrrec amb un clar compromís de reforçar la professió i garantir una atenció de qualitat a totes les persones

General 24 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5822

La seua experiència prèvia en els Serveis Socials d'Atenció Primària i en la gestió de programes d'inclusió social la respalda per abordar els reptes actuals.

Entre les seues prioritats destaca la creació del Consell Valencià de Treball Social, una iniciativa que busca unificar la representació dels tres col·legis professionals de la Comunitat Valenciana davant les autoritats, sense perdre autonomia. Aquesta mesura apunta a consolidar el treball conjunt i la veu única del col·lectiu davant les administracions.

A més, Pérez reconeix els reptes del Treball Social en zones rurals, on la manca de recursos i de serveis específics dificulta l'accés a l'atenció per a les persones que resideixen en aquestes àrees. Considera fonamental ampliar la cobertura i millorar l'accessibilitat dels serveis socials en aquests entorns.

D'altra banda, destaca la importància del nou model de Serveis Socials Inclusius implementat en les últimes legislatures a la Comunitat Valenciana. Aquest model ha suposat un canvi profund i necessari en l'atenció social, enfocat en la inclusió i la igualtat d'oportunitats per a totes les persones. Pérez es compromet a continuar treballant en el desenvolupament i reforçament d'aquest model, que considera fonamental per garantir una atenció integral i equitativa a tota la ciutadania.

En resum, María José Pérez assumeix la seua presidència amb una visió clara de reforçament i millora del Treball Social, centrada en la creació d'espais de representació, l'atenció en zones rurals i la consolidació d'un model de serveis socials inclusius.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto